Samma på svenska. Eli samaa rataa suunnilleen elettiin tänään. Itsellä oli vuorossa vinotukien sovittaminen ja liittäminen. Aasin kyytillä ylimääräiset raudat kontille ja poikia neuvomaan. Maantievarren kojusta ostin puheaikaa kännykkään. Pyysin kaksi tonnin korttia, siis à 10 euroa. Kaikki mitä oli tarjolla, oli muutama satasen kortti. Annoin olla. Ne on ne tienistit samaa luokkaa kuin tarjonta.

 

Jäin juttelemaan ruumisarkuntekijöiden kanssa, joihin olin tutustunut jo aiemmin. Siinä on heti kaksi firmaa vierekkäin. Annoin kumpaankin kourallisen oikein suomalaisia 2,5 tuuman nauloja. Viimeksi käydessäni siellä oiottiin vanhoja ruosteisia nauloja. Meistä tuli heti ylimmät ystävät. Varmaan saisin alennusta. Valita voi luukulla tai ilman.

 

Viimeistelimme iltapäivän opinnäytetöitä ja pari niistä saatiin jo maalattuakin.

 

Iltaruokailun aikaan kotiutuivat Masai Maran safaristit retkiltään. Joukot on siis koossa taas. Illankin ohjelma noudatteli samaa rataa kuin ennenkin. Sauna, suihku, ruokailu, seurustelua ulkona pääasiassa, huomisen suunnittelua, päiväkirjoja ja blogeja. Yks oli tietysti enemmän jalkapallokentällä.