Tämä päivä oli aikalailla toisinto eiliselle. Töitä paiskittiin hiki hatussa, kirjaimellisesti.  +31 tänään. Enää yksi iso kattotuoli huomenna sekä 2 pientä. Naisväellä on näköjään ennenkin ollut maalisuti kädessä. Sen verran äkkiä olivat taas työtä vailla. Kahden sijaan tulikin maalattua 7!

 

Oppilaista vanhin, Julius,  on oikeasti kiinnostunut  aiheesta ja haluaa oppia hitsaamaan. Osaakin jo aika ”hyvin”. Toisten kanssa on vähän niin ja näin. Heistä on tosin ollut hyvä apu, kun on tarvinnut raskaita kattotuoleja käännellä sekä kantaa maalattavaksi.

 

Kontista löytyi vielä fillari veteliläisten viime reissun jäljiltä  ja lasettelin sillä kirkolle alamäkeä katsomaan rappareita. Pitkähäntäinen apina katto sen näkösenä mun menoa. Ihmetteli varmaan tällaista rämisevää otusta.

 

Totta se oli, on ne rapparit kyllä tosi ammattimiehiä. Otin videollekin otoksia muistoksi. On kyllä melkoinen vahinko, ettei täältä pysty lähettämään kuvia. Olin aikonut ryydittää juttua sopivilla kuvilla, mutta… kun ei niin ei. Pakko tyytyä tilanteeseen.