Taitaa nää kolme kaveria jatkaa opiskelua, koska olivat paikalla jo ennen minua. Järjestelin heille hitsattavaa ja koetin kädestä pitäen ohjata puikon liikettä. Ei tunnu olevan helppoa. Perusasiatkaan eivät ole millään tavalla hallinnassa. Mutta eikös se siitä. Annoin heidän totutella itsekseen aika lailla ja kävin vain välillä vähän neuvomassa.

 

Kattotuolien osia tuli aivan solkenaan, kun tytöt laittoivat tuulemaan. Saha lauloi ja porakone soitti ja kohta oli kaikki valmiina. Maurin kanssa hitsailimme osia paikoilleen ja nyt tuntuu siltä, että homma on hallussa. Huomenna jo saadaan pari maalattuakin.

 

Simo se oli kuin mylläri kotiin tullessa. Oli kulmahiomakoneella leikannut sähköputkikolot seiniin. Kirkko siinä täyttyi pölystä, vaikkei ole vielä kattoa eikä ikkunoita.  Rappaus sujuu edelleen hirmuista vauhtia. Vettä riitti ainakin aamupäiväksi, koska sen ajan vesijumppa oli meikätyttöjen hallussa.

 

Ruokatarjonta oli tänään hedelmäpainotteinen. Tavallisten antimien  lisäksi oli pöydässä mangoa, avocadoa, keltaista ja punaista papaijaa, isoa ja pientä banaania, ananasta ja vesimelonia sekä passionhedelmää. Ja mangon syöntiä voi jatkaa iltaisin, koska niitä putoilee päähämme mangopuun alla istuessa. Naminami.

 

Koti meillä pysyy tosi siistinä. Inkeri kun pyörähtää, niin lattiat on lakaistu ja luututtu ennen kuin ehtii kissa sanoa. Iltakahvin keitto ja tiskaus samaa rataa. Tekevä ei jouten osaa olla.